PASSIONATE ABOUT STYLE

Our Story

historien om et hurtig vækstende brand

phenumb copenhagen begyndte sin rejse i efteråret 2020. Vi påbegyndte en mission om at skabe et fashion footwear brand, der er grundlagt på sand passion for kvalitet, komfort og ved at bruge de mest ansvarlige materialer i produktionen. Vi er hurtig blevet anerkendt for vores fremragende look & feel og mere end noget andet den høje kvalitet af vores sko, støvler og sandaler.

Skandinavisk inspireret design

vi har taget vores omfattende viden og erfaring med at designe og producere sko og gjort dem tilgængelige for hele Europa og verden. med et skandinavisk inspireret design har vi ambitionen om at blive et globalt modemærke i kontakt med de nyeste trends og vores kunder. phenumb er håndlavede i Portugal, Spanien og Italien. Vores produktionspartnere er alle nøje udvalgt med fokus på høje standarder for materialer og ansvar i produktionen.

OUR STYLE

rejsen for en phenumb sko starter i hovedet på vores kreative designere. vi studerer omhyggeligt modetrends og overvejer, hvordan man designer og matcher både nuværende og tidløse designs. designene overføres til håndlavede tegninger, materialer vælges under hensyntagen til bæredygtighed i produktionen og sikrer den bedste holdbarhed og ser efter stilen. phenumb-designs er derefter håndlavet i fuldskala prototyper ved hjælp af en ydersål, der fylder skoens overordnede udseende og giver den allerbedste oplevelse til at gå på skoen.