Skal du have sendt noget retur til phenumb Copenhagen? Så se med her, hvor vi guider dig til en nem og hurtig returnering. Husk at vi hos phenumb Copenhagen tilbyder 30 dages returret

RETURNER NEMT MED EN QR-KODE FRA GLS

Har du ikke mulig for selv at printe din returlabel, så er en QR-kode fra GLS den ideelle løsning for dig. Med en QR-kode fra GLS printes dit returlabel hos GLS-indleveringsstedet når du indlevere din returvarer.

Send os dine returvarer nemt og billigt med en QR-kode fra GLS for kun 39 kr. Din pakke er forsikret og du kan spore den hele vejen fra indlevering til den leveres hos os med Track & Trace.

Sådan bruger du din QR-kode fra GLS:
  • Bestil din QR-kode her: https://phenumb.com/products/gls-returlabel
  • QR-koden fra GLS returnering sendes til dig pr. mail kort efter betaling.
  • Medbring din returforsendelse til et GLS-indleveringssted.
  • Mailen med GLS QR-koden vises til en medarbejder (evt. på din smartphone), som scanner din QR-kode, og herved udskrives et returlabel til dig.
  • Sæt dit returlabel forsvarligt på din returforsendelse, så den er tydelig og læselig, og aflever returforsendelsen til GLS-indleveringsstedet.
  • Vi anbefaler at du altid sørger for at få en kvittering ved indleveringen af din returforsendelse.
Når du bestiller en QR-kode til returnering, er den ikke tilknyttet til en bestemt ordre, altså kan du sagtens gemme din QR-kode til senere brug, eller sende flere ordre retur med samme label.

Vigtigt:
Husk altid at pakke dine returvarer forsvarligt ind. Produkter og emballagen skal returneres i samme stand som ved modtagelse, sæt derfor IKKE dit returlabel direkte på originalemballagen. - Ellers er vi desværre nødt til at fratrække 35,- fra dit refunderingsbeløb. 


IKKE AFHENTET PAKKE/ NÆGTER MODTAGELSE AF PAKKE: 

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen. Hvis du ikke afhenter din pakke, og den kommer uafhentet retur til os, fratrækkes 49 kr. fra din ordre. 

Ønkser du pakken sendt til dig igen, skal du betale yderligere 39 kr. for et label, som vi kan bruge. 

Det er på eget ansvar at hente sin pakke hos GLS eller Portnord. 


Generelle betingelser
  • Returlabelen er gyldig i 14 dage efter køb.
  • Denne returservice er gældende på ordrer der sendes retur indenfor Danmarks grænser (gælder altså ikke Grønland og Færøerne). 

Hvis du vælger at sende retur udenom vores returportal skal pakken sendes til vores
 erhvervsadresse:
Ivar Lundgaards Vej 23, 7500 Holstebro

Vi afhenter ikke pakker sendt til en pakkeboks og vi påtager os ikke ansvaret for pakker, som ikke er forsynet med Track & Trace. Tjek hos fragtselskab om de leverer til erhvervsadresser, så din pakke ikke bliver omdirigeret til en pakkeshop.

Vi tager kun varer retur som er i ubrugt tilstand.

 

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare, skal du sende varen retur til os og derefter placere en ny ordre på webshoppen. På den måde sikrer vi den nemmeste og hurtigste ekspedition af din nye vare.


Reklamation

Hvis du har købt et produkt hos os, som du ønsker at reklamere over, er det vigtigt at du hurtigst muligt kontakter os, så snart reklamationen er opdaget.

Send en mail med billeder, beskrivelse af din reklamation samt ordrenummer til contact@phenumb.com.

Du kan reklamere hvis en vare går i stykker mindre end 2 år efter købet. Det samme gælder hvis du opdager varen mangler funktioner som der er lovet eller forventet da du købte den.

Opdager du en fejl de første 6 måneder efter købet formodes den at have været til stede på købstidspunktet. Samme regel gælder ikke de resterende 18 måneder, og det er derfor som udgangspunkt dig, der skal sandsynliggøre, at fejlen var til stede på købstidspunktet.

Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 72 19 73 00 hvis du har spørgsmål.